June 30

Tags

Vad finns bakom nästa krök? / What´s behind the corner?

Vallen

Det känns lite extra svårt att lämna Sverige nu när det är som allra vackrast men jag vet att jag har ett äventyr framför mig när jag nästa vecka åker till Kisumu, Kenya för 6 månaders PULSE-uppdrag för Fistula Foundation. Har så smått börjat packa och de som känner mig vet att det är inget jag gör förrän det är en timme kvar tills bilen till Arlanda går… Jag tror min packningsångest är nån slags resfeber och jag kan villigt erkänna att det har jag nog inför den här resan…

Top 5 av saker jag aldrig packat i en resväska förut:

  • Silvertejp
  • Hopprep och gummiband
  • Swahili för svenskar (Praktisk parlör för den som reser i Östafrika)
  • Pannlampa
  • Två myggnät, Fyra Mygga stick och 16 förpackningar Malarone

Något viktigt jag glömt??

It feels a little extra hard to leave Sweden now when it is the most beautiful time of year, but I know I have a great adventure ahead going to Kisumu, Kenya for 6 months PULSE assignment for Fistula Foundation. I have gradually started to pack, and those who know me, know that it’s not something I do until it’s an hour left until the car leaves for the airport… I think my packing anxiety is some kind of “travel fever” and I can admit that it’s probably the shape I am in for the moment…

Top 5 of the things I never packed in a suitcase before:

  • Duct tape
  • Skipping rope and rubber bands
  • Swahili for Swedes (Practical dictionary before traveling in East Africa)
  • Head torch
  • Two mosquito nets, Four insect repellent and 16 packs of Malarone

Something important I have forgot??